Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20190515 Inside - tekenmoment ISS en Capability - header

Persbericht: Schouder aan schouder voor een leven lang gezond werken

ISS en Capability tekenen voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Op dinsdag 14 mei tekenen ISS Facility Services en Capability voor een driejarige samenwerking, waarbij het fit en gezond houden van de medewerkers van ISS centraal staat. Met deze keuze verruimt ISS de aandacht naar het gezond houden van haar medewerkers en het voorkomen van langdurige uitval. Capability en ISS gaan samen het te hoge ziekteverzuim onder de medewerkers van ISS, werkzaam in onder andere catering, hospitality, technische dienst en schoonmaak duurzaam verlagen.

Innovatie, preventie en duurzame inzetbaarheid

ISS heeft voor Capability gekozen vanwege haar innovaties op het gebied van de verdere verbetering van de vitaliteit van medewerkers en de sterke focus op preventie en duurzame inzetbaarheid. Met deze samenwerking slaan wij de weg in van het versterken van menskracht binnen ISS. Tezamen zullen ISS en Capability verdere dienstverlening ontwikkelen die bijdraagt aan de geformuleerde doelstellingen. Met oog voor fysieke en mentale gesteldheid ondersteunt Capability ISS, zodat medewerkers goed toegerust zijn om een leven lang gezond te blijven werken.

Gezond houden, voorkomt ziek worden

Capability onderscheidt zich door een aanpak die enerzijds voorkomt dat een medewerker uitvalt. Anderzijds, als uitval niet te voorkomen is, zorgt Capability ervoor dat snel duidelijk is wat de achterliggende oorzaken van de uitval zijn. Hierdoor kan Capability heel gericht aan de slag met re-integratie.

"Waar Capability bovenal in uitblinkt zijn haar innovaties op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij kijken daarom erg uit naar deze samenwerking" – Janneke Teeuw (Directeur People & Culture a.i. – ISS Facility Services)
"De ambitie van ISS, duurzame inzetbaarheid, past uitstekend bij de aanpak van Capability waarbij de focus ligt op preventie en verregaande dienstverlening om langdurig verzuim te voorkomen" – Ronald Donkers (Commercieel Directeur – Capability)

20190513 Tekenoment samenwerking ISS en Capability

Edu Peek (links) en Titus Kramer (rechts) starten enthousiast aan deze innovatieve samenwerking