Op alle continenten en in alle branches

De impact van eten en drinken is enorm. Iedereen herinnert zich een geweldig diner of die heerlijke kop koffie. Die beleving blijft hangen. Eten en drinken hebben direct invloed op gevoel dat iemand heeft bij een plaats. Organisaties kunnen hiervan maximaal profiteren door met de beste culinaire beleving aan medewerkers, klanten en gasten bij te dragen aan de beste beleving.

Chefs cooking food at cafe kitchen

Onderscheidt u als werkgever

De kenniswerkers van nu hebben hoge verwachtingen als het gaat om eten op het werk. Lekkere, gezonde maaltijden die met zorg bereid en geserveerd worden, kunnen uw mensen verrassen en leiden tot een grotere loyaliteit naar het bedrijf. Het maakt de werkplek ook aantrekkelijk voor nieuw talent.

AdobeStock_196916848

De productiviteit hoog houden

Als we goed eten, kunnen we goed presteren. Onze heerlijke, voedzame maaltijden zorgen er in grote mate voor dat productiewerkers aandachtig blijven tijdens hun werk. Dat zorgt voor een hogere beschikbaarheid, een lager risico op fouten van medewerkers en een verlaging in het aantal dagen ziekteverzuim.

ISS_TR_Plant_care_patient

Patiënten helpen herstellen

Onze voedingsdeskundigen in de gezondheidszorg kennen het essentiële belang van gebalanceerde voeding, het op peil houden van de vochtbalans en het voorzien in allergie- en dieetwensen, omdat gezondheidszorgmedewerkers patiënten helpen bij hun herstel. Door menu's op te stellen die speciaal zijn afgestemd op de wensen van patiënten, gezondheidszorgmedewerkers en bezoekers, kunnen wij een snel herstel ondersteunen en zorgen dat mensen gezonder en gelukkiger naar huis gaan.

Baked sweet potato with salad

Een nieuwe kijk op culinaire belevingen

Een geweldige culinaire beleving maakt blij. Onze benadering van catering en hospitality sluit aan bij uw behoefte aan een plaats die werkt, denkt of geeft. Van de dagelijkse maaltijd tot pop-up-concepten en fine-dining. Wij bieden maatwerk culinaire belevingen en bieden het beste dat de markt te bieden heeft.

​Restaurant & takeaway

Een goed restaurant is dé plek in uw organisatie waar uw medewerkers samenkomen. Het is de centrale plek voor de organisatiecultuur. Zet uw gasten een gezond en vers ontbijt, lunch of take-away diner voor. Geserveerd door een team met hart voor uw mensen en hun welzijn.

Koffiebars

Onderschat nooit de kracht van een goede kop koffie of thee. Het brengt mensen samen en kan zelfs de productiviteit verhogen. Wij maken het snel en eenvoudig om barista-koffie, thee en andere drank of snacks te pakken.

Hospitality & catering

Iedere samenkomst kan doorslaggevend zijn. Met versnaperingen speciaal voor productieve vergaderingen helpen we u bij het creëren van dat 'wauw-gevoel’ tijdens elke bijeenkomst. Zo blijft de creativiteit hoog, blijven mensen geconcentreerd en worden beslissingen nooit op een lege maag of met een vermoeide geest genomen.

Pop-ups & high-street partners

Breng buiten naar binnen met pop-up food corners of Kalverstraat-waardige concept stores. Uw medewerkers en bezoekers genieten van verschillende food concepts en dat maakt hun dag beter. Laat ze genieten van nieuwe en bekende namen in de wereldwijde culinaire scene.

Fine dining & event catering

Een memorabele fine dining-ervaring of bedrijfsevenement kan collega's inspireren, de organisatiecultuur versterken en loyale en langdurige relaties met klanten vormen. Laat ons op maat gemaakte entertainment en catering ontwikkelen en leveren. Inclusief hoogwaardige, professionele private dining room-ervaringen die zich kunnen meten met de beste restaurants.

Minikeukens en automaten

Maak het uw medewerkers en bezoekers gemakkelijk met lekkere tussendoortjes en lichte maaltijden voor onderweg met onze zelfbedieningsautomaten of onze minikeukens. Een gezellige keukensetting voor ontmoeten en opladen.

People make places

Van Singapore tot San Francisco. Onze specialisten bieden toonaangevende organisaties en industrieën nieuwe en authentieke eetervaringen waardoor eten een kernonderdeel van hun werkplek wordt. Altijd volgens onze hoge standaarden en geleverd door vakmensen die staan voor de klant. Wij creëren plekken voor elke foodie. Met geweldige maaltijden brengen we uw cultuur tot leven en helpen we mensen goed en groen te eten en gezond te leven.

  • Onze voedzame, diverse gerechten worden vers bereid met de beste seizoensproducten. 
  • Wij werven en trainen vakkundige food service-professionals van over de hele wereld met een passie voor eten en heerlijke ervaringen. 
  • We garanderen de hoogste hygiënestandaarden in de industrie en creëren schone en veilige plaatsen waar mensen van hun maaltijden kunnen genieten.
  • We gebruiken de nieuwste technologieën om nog betere culinaire belevingen te creëren. We bieden bijvoorbeeld takeaway aan met een druk op de knop. Bereide gerechten worden direct op de werkplek bezorgd. Of zelfs thuis als er vanuit huis wordt gewerkt. We gebruiken kunstmatige intelligentie om voedselverspilling te verlagen en keukens duurzamer te maken. 

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Op naar een slimmere, duurzamere toekomst 

Samen met onze toonaangevende klanten streven we ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten en onze voedselverspilling drastisch te verminderen. Dit jaar en alle daarop volgende jaren. Met technologie en zorg voor de aarde is het ons doel om actief voedselverspilling te verminderen op de duizenden locaties waar we actief zijn. 

25

%

tegen het einde van 2020

50

%

tegen het einde van 2022

Verhalen over mensen, plaatsen en de planeet