Hier gaat iets niet goed!

U probeert een pagina te bereiken die niet (meer) bestaat. Dat is vervelend, maar wellicht kunnen we u snel weer op de juiste koers brengen. Ondertussen werken wij een oplossing.

Uw branche

Wellicht was u op zoek naar informatie over de branches die we bedienen:

Business Services & IT

Food & Beverage

Industry & Manufacturing

Publieke sector

Onze diensten

Of was u op zoek naar meer informatie over onze diensten? We hebben de belangrijkste op de website staan:

Integrated Facility Management

Catering Services

Cleaning Services

Support Services

Innovation as a Service

Technical Services

Capital Projects

Security Services

Dit is slechts een selectie van diensten. Samen met u inventariseren we de behoeften en wensen van uw medewerkers. Op basis daarvan stellen we gezamenlijk een maatwerk serviceconcept met heldere doelstellingen samen. U houdt de regie en heeft elke maand en elk kwartaal een evaluatie met uw vaste contactpersoon van ISS. Deze bepaalt met u samen de strategie en zorgt dat dat deze strategie wordt opgevolgd door aansturing en uitvoering van de facilitaire diensten door de eigen medewerkers. We noemen dit Integrated Facility Management.

People, Planet, Profit & Partners

Als een van de grootste facilitaire dienstverleners in de wereld hebben wij onze verantwoordelijkheid naar onze medewerkers, de maatschappij, het milieu en naar onze partners. Juist de balans daartussen zorgt voor duurzaam ondernemerschap dat leidt tot goede samenwerking met lokale en internationale organisaties. Wilt u meer weten over de verantwoordelijkheid die ISS neemt voor haar eigen organisatie of voor haar partners? Kijk dan eens naar wat we doen voor bijvoorbeeld:

CO2-prestatieladder

HSEQ

Onze 10 veiligheidsregels

Contact

Is het niets van het bovenstaande? Of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 (0)30-24 24 344, via e-mail of via het contactformulier.