2023-11-01

Han Strijbos benoemd als Head of Marketing bij ISS

ISS maakt bekend dat Han Strijbos per 1 november is benoemd als Head of Marketing.
ISSNL - Han Strijbos - Head of Marketing 10-2023

Han was eerder werkzaam in marketingfuncties bij onder andere Ericsson Telecommunicatie, Vodafone, Heyday en recentelijk als marketing manager bij Fancom. Hij gaat zich onder meer bezighouden met het ontwikkelen en uitwerken van de marketingstrategie en de positionering van het merk in de Nederlandse markt.

Marcel Kalmeijer gaat zich als Head of Corporate Communications richten op de verdere professionalisering van communicatie en reputatiemanagement richting overige stakeholders, waaronder interne organisatie, arbeidsmarkt, mediarelaties en belangenorganisaties.

Met deze aanpassing en uitbreiding van het commerciële team geeft ISS verder invulling aan het versnellen van groei, het versterken van klantbetrokkenheid en het succesvol uitvoeren van de OneISS-strategie.