2023-10-24

Tjerk Heukelom nieuwe Operations Performance Director

ISS, wereldwijd workplace experience en facility management bedrijf, maakt bekend dat Tjerk Heukelom is benoemd als Operations Performance Director.
ISSNL Tjerk Heukelom 10-2023

Vanaf 1 oktober heeft hij deze positie opgepakt en draagt hij de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de prestaties van de services, gericht op het maximaliseren van productiviteit, het streven naar topkwaliteit, het vormgeven van innovatieve concepten, het bevorderen van schaalbaarheid en het waarborgen van strikte naleving.

Hiermee gaat hij een significante bijdrage leveren aan het realiseren van de strategische prioriteiten, het versnellen van groei, het versterken van klantbetrokkenheid en het succesvol uitvoeren van de OneISS strategie.

Met meer dan 20 jaar aan commerciële en operationele ervaring heeft Tjerk reeds diverse internationale functies bekleed bij gerenommeerde organisaties, waaronder ABN AMRO, KLM, BAGTAG, en onlangs als Chief Operating Officer bij de NOAH Group.