2023-01-19

Samen werken aan de beste kantoorbeleving voor vier generaties

ISS en Selecta realiseren samen een nieuwe ontmoetingsplek op de Plaza bij PwC Amsterdam
ISSNL ISS-PwC - AH to go foodmarket 01-2023

PwC is continu op zoek naar de optimale werkplekbeleving. Een, letterlijk, centrale rol daarin is de Plaza bij PwC Amsterdam. Dit moest een echte ontmoetingsplek worden en al voor corona werden plannen gemaakt om de Plaze te verbouwen en opnieuw in te richten. En toen kwam corona… De functie van het kantoor werd anders. Nog meer staat ontmoeten, inspireren, kennisdeling en co-creatie centraal. De medewerkers van PwC in Amsterdam moeten daarin worden gefaciliteerd. ISS heeft voor PwC het ontwerp en de verbouwing van deze centrale plek en cultuurdrager van PwC uitgevoerd. Een wens van PwC daarbij was een foodmarket om haar medewerkers ook ‘buiten kantoortijden’ te kunnen ontzorgen.

Een one-stop-shop voor vier generaties medewerkers

De wens van PwC was om de Plaza in te richten met een kleine foodmarket die 24/7 beschikbaar is. Een echte ontmoetingsplek waar mensen samen komen en eten en drinken complementair is aan het Food Court en de Barista Bar. De AH to go is een grab & go concept die de oude automaten vervangt en daar heerlijke salades, maaltijden en wraps aan toevoegt. PwC faciliteert hiermee een gezondere keuze en ondersteunt in de gezondheid en vitaliteit van vier generaties medewerkers. Bovenop het gemak met deze one-stop-shop. Ongeacht het tijdstip kunnen medewerkers van PwC bij deze AH to go terecht voor een versnapering of drank naar keuze. Meer en betere service en hogere kwaliteit in aanbod.

ISS exploiteert, Selecta faciliteert

De jarenlange relatie tussen PwC en ISS en tussen ISS en Selecta zorgt er voor dat we gezamenlijk naar een oplossing werken die ook in een gezamenlijk belang is: de beste beleving voor de medewerkers van PwC. Samen met Selecta heeft ISS daarvoor het AH to go Office concept neergezet. Selecta voert dit concept en verzorgt het assortiment en de distributie. Naast het merk AH to go is ook het merk Starbucks zichtbaar in de foodmarket. ISS exploiteert de foodmarket als onderdeel van de Plaza. Naast een nieuwe mijlpaal in de realisatie van deze centrale ontmoetingsplaats is dit ook de 100ste AH to go van Selecta en de eerste van ISS. In meerdere opzichten dus een mijlpaal.

 

Selecta opent haar 100<sup>ste</sup> AH to go
Samen met ISS opent Selecta 100ste AH to go op de Plaza van PwC. Een mijlpaal en primeur in één.

 

Over AH to go Office

Selecta voert door heel Nederland onbemande ‘Albert Heijn to go’-winkels. Een Albert Heijn to go is een onbemande ‘grab and go’ oplossing, 24/7 toegankelijk, met heerlijk en gezond eten voor ieder moment van de dag. Gevuld met diverse sappen, heerlijke broodjes, salades, maaltijden en andere snacks. In de miniwinkels komt het versassortiment van AH to go en kantoormedewerkers kunnen op elk moment van de dag aankopen doen die zij betalen via zelfscan. Zeker op kantoorlocaties of bedrijventerreinen die ver van supermarkten zijn gelegen, is dit een geweldig concept en een geweldige toevoeging aan de werkplekbeleving. ISS ziet dan ook bij andere opdrachtgevers interesse in dit concept en bekijkt uitbreiding van het aantal locaties.