Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers

Connecting people and places to make the world work better

Met dit nieuwe sprankelende en inspirerende doel benadrukt ISS haar kernwaarde voor haar medewerkers, klanten en de maatschappij als geheel.

Vandaag lanceert ISS haar nieuwe ‘purpose’,  een nieuwe omschrijving van het doel van ISS. Een doel dat uitdrukt wat het bestaansrecht is van ISS en wat de waardepropositie is naar haar klanten. Dit doel vat de verhaallijn van ISS samen en wordt ondersteund door een modernere, frissere en aantrekkelijkere visuele identiteit. De uitrol van deze nieuwe identiteit start begin juli.

In de afgelopen jaren kozen klanten voor ISS omdat we omgevingen creëren, beheren en onderhouden die zorgen voor een gemakkelijker, productiever en leuker leven voor onze klanten en hun medewerkers. Nu staan we dagelijks klaar om te helpen. Of het nu ziekenhuizen zijn die hun patiënten genezen, bedrijven die hun productiviteit willen verbeteren, luchthavens die passagiers vervoeren of fabrieken die goederen produceren.

Op er gericht om de huidige strategie van ISS tot leven te brengen, is de nieuwe purpose een weergave van de recente strategische versnelling en grotere focus. De activiteiten van ISS hebben zich ontwikkeld sinds de start van ISS in 1901. Van klein beveiligingsbedrijf heeft ISS zich ontwikkeld tot een wereldwijd opererende organisatie die werkplekken creëert en workplace experiences neerzet door mensen die betrokken en gemotiveerd zijn om de beste beleving neer te zetten. Kort geleden heeft ISS haar rol als strategisch adviseur naar key accounts verder versterkt. Zij heeft daarmee haar vermogen om meer waarde te halen uit vastgoedportefeuilles uitgebreid en is in staat om hoogwaardige werkplekoplossingen te leveren die onze klanten helpen zowel nieuw talent als nieuwe opdrachtgevers aan te trekken en te behouden.

Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS: “ISS heeft altijd haar mensen op de eerste plaats gezet. Door COVID-19 is de echte meerwaarde van onze mensen in de ondersteuning naar onze klanten overduidelijk geworden. We mogen terecht trots zijn. Vandaag pakken we de mogelijkheid om ons verhaal duidelijker en inspirerend te vertellen. We zijn altijd gedreven door purpose en hebben een mooi erfgoed van integriteit, gelijkheid en inclusie. We gaan ons doel in de wereld tot leven brengen door van toegevoegde waarde te zijn voor onze collega’s, klanten, investeerders en de maatschappij als geheel.”

Een update van onze merkidentiteit

Om ons nieuwe doel kracht bij te zetten hebben we het merk en visuele identiteit van ISS een update gegeven. We hebben andere, frissere kleuren, lettertype, illustraties, iconen, fotografie en visuele elementen. De nieuwe identiteit laat de nieuwe purpose beter naar voren komen door een scherpere focus, moderne vormgeving en meer consistentie tussen de touch points. Een compleet nieuwe website laat het merk ISS gedurfder overkomen en meer stralen.

ISS helpt plaatsen te creëren die werken, denken en teruggeven

De kern van ons verhaal draait om het geloof in people make places and places make people. Daarbij erkennen we dat plaatsen vanzelfsprekend variëren per klant.

ISS blijft klanten uit uiteenlopende segmenten bedienen. Waaronder banken, tech, levenswetenschappen, gezondheidszorg, luchtvaart en transport en de maakindustrie. Met dit als uitgangspunt helpt ISS bij het creëren van plaatsen die werken, denken en teruggeven. Daarmee geeft ISS een duidelijk raamwerk voor het begrijpen en invullen van de behoeften van de uiteenlopende, unieke behoeften van klanten.

Andrew Price, Group CCO, ISS: “De wereld van werk is een heel functionele plaats. Deze plaats moet simpelweg het doen. Het moet schoon zijn en het licht moet branden. De medewerkers in dit type wereld moeten veilig en beveiligd zijn, en worden ondersteund in de taken die zij verrichten. Dit zijn plaatsen die werken. Alleen vervaagt de grens tussen het leven tijdens en naast werk. Klanten willen meer dan een functionele plaats. Zij willen een beleving. Een meer emotioneel perspectief verlangt van ons dat wij plaatsen creëren die denken. Dan zijn er ook klanten die verlangen dat plaatsen (terug)geven. Dat zijn plaatsen waar mensen centraal staan. Dit zijn plaatsen die het leven beter maken om dat er geen duidelijk onderscheid is tussen leven tijdens en naast werk.”

“We bieden en leveren voor alle typen klanten. We weten dat als we het goed doen, dat we het leven verbeteren en de wereld beter laat werken. Dat is wat ons drijft. Wij geloven in people make places and places make people.”