Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20191128 ISSNL - ISS en SKF verlengen contract voor minimaal 3 jaar - header

SKF verlengt samenwerking met ISS Facility Services

Onlangs werd de huidige samenwerking tussen SKF en ISS Facility Services verlengd met tenminste 3 jaar. SKF is wereldwijd leverancier van lagers en eenheden, afdichtingen, smeersystemen en diensten zoals technische ondersteuning, advisering, training en onderhoudsactiviteiten. SKF staat voor Svenska Kullagerfabriken (Zweedse Kogellager Fabriek) en is in Nederland gevestigd in Houten.

Nieuwe locatie Houten als visitekaartje

ISS werkt inmiddels 12 jaar voor SKF en voert een breed scala van facility management diensten uit. De locatie in Houten is het nieuwe visitekaartje van SKF met een prominente plek voor Research & Development. De nieuwe locatie biedt ISS en SKF de mogelijkheid om de samenwerking op het gebied van Integrale Facility Services verder door te ontwikkelen. Met de verhuizing naar Houten in het vooruitzicht hebben ISS en SKF al in een vroeg stadium de ontwikkelmogelijkheden in kaart gebracht en dit vertaald naar een modern en toekomstbestendig FM dienstverleningsconcept voor SKF. ISS werkt daarbij aan een betere beleving van de medewerkers en gasten van SKF waarbij een toenemende klanttevredenheid het begin- en eindpunt vormen.

20191128 ISSNL - ISS en SKF verlengen contract voor minimaal 3 jaar - body