Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20191120 ISSNL - Thijs Fennis segmentdirecteur Industry and Manufacturing - header

Thijs Fennis nieuwe segmentdirecteur Industry & Manufacturing

Thijs Fennis (35) is benoemd tot segmentdirecteur Industry & Manufacturing bij ISS Facility Services en start op 1 januari in zijn nieuwe functie. Fennis volgt daarmee Bob Lebbink op die deze functie de afgelopen 2 jaar op interimbasis vervulde.

Fennis is sinds december 2016 werkzaam voor ISS en op dit moment eindverantwoordelijk voor de activiteiten binnen het Excellence Center waaronder Transities, HSE-Q (Health, Safety, Environment & Quality), Service Excellence en Operational Excellence. Daarvoor was hij werkzaam in verschillende functies binnen de Randstad Groep Nederland, o.a. als procesmanager en als senior operationeel manager voor Tempo-Team. Fennis is daarnaast gecertificeerd als Master Black Belt Lean.

In de afgelopen 3 jaar heeft ISS een belangrijke transformatie ondergaan van een groot schoonmaakbedrijf naar een serviceorganisatie voor grote landelijke en internationale opdrachtgevers waaraan integrale facilitaire diensten worden geleverd. Daarin is ISS verantwoordelijk voor het management en de coördinatie, de organisatie en de levering van de facilitaire dienstverlening, waarin meerdere services (zoals catering, schoonmaak, receptiediensten en technische services) worden aangeboden. Thijs Fennis wordt verantwoordelijk voor de klanten in het segment Industry & Manufacturering, waarin ISS een prominente speler is.

20191120 ISSNL - Thijs Fennis segmentdirecteur Industry and Manufacturing - body