Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20190708 ISSNL - Uitreiking SWAHT certificaat - header

Leerlingen TOP Academie ontvangen uniek hospitality certificaat

ISS legt samen TOP Academie basis voor de gastgerichte professionals van de toekomst

Op vrijdag 5 juli was het dubbel feest voor vijf leerlingen van de TOP Academie in Den Haag. Zij kregen hun Service with a Human Touch Certificaat tijdens een feestelijke uitreiking. Van niemand minder dan Edu Peek, directeur van ISS in Nederland.

Certificaten en lastige vragen

Daarna werd hem het hemd van het lijf gevraagd door de leerlingen. Op de vraag van de leerlingen hoe het nu is om voor zoveel mensen verantwoordelijk te zijn, antwoordt Edu Peek:

Iedereen heeft zijn eigen rugzakje gevuld met kennis en ervaring. Deze breng je mee naar jouw werk, waardoor iedereen iets unieks toevoegt. En juist dat is zo bijzonder om te zien in het bedrijf. Jullie hebben ook allemaal een rugzakje. Leren in de praktijk helpt om dit ‘rugzakje’ verder te vullen.

20190708 ISSNL - Uitreiking SWAHT certificaat - body

TOP Academie

De samenwerking met TOP Academie zorgt er voor dat ISS haar eigen vakmensen opleidt door praktijkgerichte trainingen en klantgericht werken op de werkvloer bij opdrachtgevers van ISS. De leerlingen van verschillende praktijkopleidingen in de regio Den Haag leren in de praktijk van het Rijksverzamelgebouw op de Rijnstraat 8 in Den Haag.

De leerlingen ontwikkelen zich sneller door een nauwe aansluiting van theorie op de praktijk. Vakdocenten van de praktijkscholen koppelen theorie aan de praktijk die de leerlingen krijgen van ervaren medewerkers van ISS. Zo doen de leerlingen de kennis en ervaring op die hun helpt te ontwikkelen naar professionals in hospitality.

Hospitality certificaat

Tijdens het eerste jaar leren en werken behalen de leerlingen verschillende certificaten. Een van de certificaten is het speciale Service with a Human Touch certificaat. Zij krijgen dit certificaat, omdat zij de theorie en praktijk van hospitality volledig onder de knie hebben. Ze snappen wat gastgerichtheid is en kunnen dat ook laten zien in de praktijk.

Sociaal innoveren

Ook voor ISS is het lastig de juiste vakmensen te vinden. Terwijl veel (jonge) talenten niet aan het werk komen door ontbrekende diploma’s of certificaten, door een taalachterstand of doordat zij geen passend werk kunnen vinden. Met TOP Academie Facilitair investeert ISS Facility Services in haar eigen toekomstige professionals. ISS werkt in een driehoek samen met overheid/onderwijs en haar opdrachtgevers om duurzaam werk te creëren. Een essentieel onderdeel van het ontwikkelen van duurzame arbeidsplaatsen is het opleiden van vakmensen in de praktijk van de dienstverlening van ISS.