Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers

Persbericht: Edu Peek nieuwe algemeen directeur ISS Nederland

PERSBERICHT

Edu Peek is benoemd tot nieuwe algemeen directeur voor ISS Facility Services in Nederland. Hij volgt daarmee Kees Stroomer op die zijn carrière buiten de ISS Group gaat voortzetten. Stroomer was werkzaam voor het bedrijf sinds februari 2015 en neemt na ruim 4 jaar afscheid van ISS na het leiden van de succesvolle transitie van het bedrijf naar een organisatie met volle focus op integrated facility services (IFS).

Edu Peek (48) werkt sinds oktober 2016 bij ISS Nederland in de functie van Directeur Key Accounts en werkte voorheen bijna 20 jaar bij KLM in diverse commerciële en operationele functies. Zo was hij o.a. werkzaam als Director Sales Nederland en als Director Operations van het Sales en Services Center voor Europa van Air France/KLM/Delta. Bij ISS heeft Peek een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie naar een klantgerichte Key Account organisatie.

Van schoonmaakbedrijf naar integrale facilitaire dienstverlener

ISS ontwikkelde zich de laatste jaren van een groot schoonmaakbedrijf tot integrale facilitaire dienstverlener. Binnen integrated facility services is ISS verantwoordelijk voor het management, coördinatie, organisatie en levering van de volledige facilitaire dienstverlening, waarin meerdere services worden aangeboden. In september 2018 verkocht het bedrijf de portefeuille van enkelvoudige schoonmaakdiensten aan CSU. De overname van deze activiteiten sluit goed aan bij de strategische keuzes van beide partijen.

Edu Peek:

"Ik verheug mij enorm op de kansen die deze uitdagende positie met zich meebrengt. ISS kiest wereldwijd voor een versnelling naar een Key Account organisatie. Nederland is één van de eerste landen waarin we invulling geven aan deze strategie. De focus van ISS is de afgelopen jaren vanwege de toegenomen marktvraag steeds meer komen te liggen op waardecreatie door het bieden van integrated facility services oplossingen. Kees heeft de afgelopen maanden een zorgvuldige overdracht voorbereid en een stevige basis gelegd voor een duurzame toekomst van ISS."

Kees Stroomer:

"Gedurende ruim 4 jaar heeft ISS Nederland een prachtige en impactvolle turn-around doorgemaakt met een uitdagende bestemming: het worden van de beste serviceorganisatie van Nederland. Er is nu een sterk fundament gelegd waar verder succes op kan worden gebouwd. Dat betekent ook dat er een andere fase komt voor ISS Nederland, waar mijn opvolger Edu Peek het stokje zal overnemen. ISS is een geweldig merk en ISS Nederland is een bedrijf waar ik ontzettend trots op ben."

Edu Peek

Foto: Edu Peek, nieuwe algemeen directeur van ISS Nederland