Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers

ISS presenteert financiële resultaten 2018

ISS laat voor 2018 resultaten zien die overeenkomen met de vooraf uitgezette lijn. Voor 2019 wordt een organische groei van 5-7% verwacht.

ISS presenteert vanochtend haar financiële resultaten over het vierde kwartaal en het volledige jaar 2018. We presenteren de belangrijkste resultaten. Alle resultaten en toelichtingen leest u terug in het jaarverslag 2018.

Resultaten in het kort

Over 2018 heeft ISS een autonome groei van 3,4% laten zien. De operationele marge was 5,5%. Er is sprake van een autonome groei van 3,9% voor de voortgezette activiteiten in 2018 en 4,1% in Q4 (Q3 2018: 4,0%), ondersteund door sterke organische groei met Key-accounts (2018: 5,5%).

De nettowinst bedroeg DKK 291 miljoen (2017: DKK 2.007 miljoen), als gevolg van de bovengenoemde posten, evenals aanpassingen van de reële waarde die voornamelijk verband hielden met de desinvesteringspijplijn.

Belangrijke contractontwikkelingen sinds Q3 omvatten de overwinning van een Technology Services Company (wereldwijde Key-account), uitbreiding / uitbreiding van Vattenfall (upgrade naar wereldwijde Key-account), uitbreiding van UBS (upgrade naar wereldwijde Key Account), Oxleas NHS Foundation Trust (UK), een telecommunicatiebedrijf (VK) en NSW Schools (Australië).

Toelichting Group CEO

Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS A / S, licht toe: "We hebben onze vooruitzichten voor 2018 voor organische groei, operationele marge en kasconversie gerealiseerd. Dit was grotendeels te danken aan ons commercieel momentum, dat het hele jaar door sterk was, met aanzienlijke winsten, uitbreidingen en uitbreidingen binnen onze Key-accounts, zowel lokaal als wereldwijd. Onze prestaties in 2018 laten duidelijk zien dat onze Key Account-focus resultaat oplevert en is een sterk getuigenis van de ISS Way-strategie die in de kern een striktere keuze maakt op de klanten die we willen bedienen, de diensten die we leveren en de geografische gebieden waar we zouden willen serveren. Daarom hebben we onze activiteiten aanzienlijk vereenvoudigd, waardoor de complexiteit en het risico afnemen. Ons versnelde tweejarige investeringsprogramma in technologieplatforms en servicegebieden zoals technische diensten en catering zullen onze leveringscapaciteiten voor Key-accounts nog verder versterken, in een markt die op lange termijn groeimogelijkheden biedt. Onze sterke commerciële pijplijn heeft al gezorgd voor een sterk platform dat leidt tot 2019."