Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20190214 ISS Netwerkevent 14022019 - header

Vijftien enthousiaste potentiële collega's na eerste netwerkevent

Of zij nu actief op zoek waren of gewoon geïnteresseerd waren, dat maakte niet uit. Op donderdag 14 februari maakten 15 enthousiaste facilitair managers kennis met ISS bij onze partner PwC.

Tijdens dit eerste netwerkevent van ISS werden zij met een interactief programma meegenomen door de visie en werkwijze van ISS als facilitair dienstverlener. Gewoon om eventuele potentiele collega’s eens te laten zien wat we doen en waarom we dat doen. Bij PwC werden de professionals ontvangen door ISS Recruitment en het PwC-team. Na een kort welkom werden de deelnemers door Klaartje van Wesenbeeck, Jan-Willem Ket, Douwe Driehuis aan het werk te gezet.

Opgedeeld in drie groepen werden de genodigden gevraagd om persona’s te maken van de drie aanwezige functies. Dus: wat voor persona hoort er bij een site manager, innovatiemanager en een key accountmanager. Een goede oefening om een idee te vormen van de key account structuur en de manier waarop ISS haar partners bedient. De deelnemers gingen enthousiast en met veel lol aan de slag en kwamen aardig in de buurt met de persona van de site manager en de innovatiemanager.

20190214 ISS Netwerkevent 14022019  presentatie personas 464x207

Na het bouwen van de persona’s kwamen de ‘echte personen’ aan het woord. In een korte presentatie vertelden Klaartje, Jan Willem en Douwe wat zij doen bij ISS en op welke wijze hun werk waarde toevoegt voor de opdracht gevende partner. Tijdens de sessies en de afsluitende borrel hadden de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen. Andersom waren business partners Jeroen Molenaar en Onno van Luyn en de collega’s van Recruitment op dat moment in de gelegenheid om nader kennis te maken alle aanwezigen. Uit deze gesprekken bleek ook dat de aanwezigen enthousiast waren en een veel beter een positiever beeld hadden van ISS.

20190214 ISS Netwerkevent 14022019 - netwerkborrel 464x433

Het voornemen is om deze netwerkevents vaker te houden op verschillende plekken in het land. Houd onze website en LinkedIn-pagina in de gaten voor netwerkevents bij jou in de buurt.

Netwerkevent-pagina

ISS op LinkedIn