Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20190123 ISSNL - Maurits heeft nu een reguliere baan bij HofHouse

De afstand tot de arbeidsmarkt overbrugd

Samenwerking ISS en gemeente Den Haag levert echte banen op.

Uit de samenwerking tussen ISS en de gemeente Den Haag is weer een succesvolle, duurzame plaatsing van een kandidaat voortgekomen. Maurits zat als kandidaat in de kaartenbak van de gemeente Den Haag. Hij bleek de juiste instelling te hebben en bleek een goede match met de werkzaamheden bij ISS. Uiteindelijk leidde deze match tot een passende reguliere baan.

Na een periode van leren op de werkvloer heeft hij sinds kort een baan bij HofHouse in Den Haag. Maurits assisteert op de werkvloer in het uitvoerende facilitaire werk en heeft een aantal vaste taken afgewisseld met bijkomende opdrachten. Hessel is zijn collega en werkbegeleider op de werkvloer. Indien nodig is er ook nog een jobcoach om de samenwerking te begeleiden.

De afstand tot de arbeidsmarkt is door goede begeleiding overbrugd en Maurits heeft nu een vaste plek en een vast inkomen. Een super resultaat van Maurits en het team van HofHouse!

Samenwerking ISS en gemeente Den Haag

Door wederzijdse uitdagingen te begrijpen en samen te werken, helpen ISS en de gemeente Den Haag elkaar om waarde toe te voegen aan elkaar en aan de partners van ISS. ISS en de gemeente Den Haag begonnen in 2017 aan een project om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij ISS werk of een opleiding aan te bieden. Denk hierbij aan mensen in de bijstand, mensen met een indicatie Banenafspraak of jongeren. Deze verschillende doelgroepen werkzoekenden vallen echter onder verschillende regels vanuit de gemeente. Vandaar dat er twee soorten afspraken zijn gemaakt tussen ISS en het Werkgevers Service Punt van de Gemeente Den Haag. Met deze afspraken als basis, geven ISS en de gemeente Den Haag gezamenlijk invulling aan de wens om werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En met Succes, zoals we zien bij Maurits. Zo maken we er samen echt werk van!

20190123 ISSNL - Hessel en Maurits voor de bar in HofHouse

Hessel (l) en Maurits (r) voor de bar in HofHouse