Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers

Strategische update: ISS kiest wereldwijd voor versnelling naar Key Account organisatie

Vanmorgen heeft ISS Group bekend gemaakt dat zij de komende 2 jaar wereldwijd een programma gaat doorvoeren om de transitie naar een Key Account organisatie te versnellen.

Onderdeel van deze transformatie zal zijn dat de activiteiten in 13 landen worden beëindigd en dat het aantal klanten zal worden gereduceerd met 50% en het aantal medewerkers met 20%. In 2020 zijn nog circa 390.000 medewerkers werkzaam voor ISS.

ISS maakt hiermee ook internationaal een duidelijke keuze voor de markt van integrated facility services en voor een duurzame toekomst. De focus van ISS is de afgelopen jaren vanwege de toegenomen marktvraag, steeds meer komen te liggen op opdrachtgevers die integrated facility services vragen. Door deze transformatie zal de winstgevendheid verder verbeterd worden. ISS wil een jaarlijkse organische groei van 4 tot 6% realiseren.

Voor ISS in Nederland heeft deze aankondiging verder geen consequenties. Met de recente verkoop van de portfolio van enkelvoudige schoonmaakdiensten is ISS in Nederland één van de eerste landen waarin de wereldwijde strategie wordt doorgevoerd.

Lees het internationale persbericht voor meer informatie.