Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20181119 ISS maakt de transitie naar integraal facilitair management

Volle focus op Integrated Facility Management & Services

Vandaag breekt een nieuwe belangrijke episode in de geschiedenis van ISS Facility Services in Nederland aan. Want vanaf vandaag hebben we volle focus op integrated facility services (IFS).

Van een groot schoonmaakbedrijf dat ook aan integraal facilitair management doet, hebben we ons ontwikkeld tot integrale facilitair dienstverlener. Schoonmaakdiensten blijven overigens een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Binnen integrated facility services is ISS verantwoordelijk voor het management en de coördinatie, de organisatie en de levering van de volledige facilitaire dienstverlening, waarin meerdere services worden aangeboden. Bij enkele van onze klanten zijn we zelfs verantwoordelijk voor meer dan 50 verschillende services (zoals bv. catering, cleaning, receptiediensten, security services, technical services, archivering en events).

Sommige vakgenoten noemen het een quantumsprong. Wij vinden het een logische volgende stap die aansluit bij de wens van onze opdrachtgevers. Wij wensen alle medewerkers die vandaag starten bij CSU veel succes en een mooie toekomst bij hun nieuwe werkgever. Wij vervolgen onze spannende reis naar een uitdagende bestemming: het worden van de beste serviceorganisatie van Nederland.