Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20180731 ISSNL - Het verhaal van - Peter Vos

Het verhaal van - Peter Vos

'Het verhaal van...' is een serie video's waarin we meelopen met collega's. In dit eerste deel 'Het verhaal van Peter Vos'.

In een serie portretten gaan we dieper in op de persoonlijke motieven en ambities van de mensen die werkzaam in de operatie. De mensen die het verschil maken bij en voor klanten. Bij ISS geloven we in de Power of the Human Touch. Maar hoe dat ‘menselijke’ werkt, is voor iedereen anders. Iedere medewerker heeft andere (persoonlijke) redenen om het verschil te maken voor en met ISS. In de eerste aflevering kijken we mee met:

Peter Vos – Manager Sociale Innovatie

Peter is een opvallende verschijning. Niet alleen in zijn uiterlijk, maar ook in zijn manier van werken valt hij op. Een man met ambitie. Dat is niet vreemd, maar de ambitie bij hem is vooral van maatschappelijke aard: heel Nederland aan het werk. En daarmee de afstand tot de arbeidsmarkt bij sommige groepen zo veel mogelijk dichten. Dat is maatwerk en dat is samenwerken. Peter helpt daarbij. Door verbinding te leggen en door waarde toe te voegen voor de kandidaat, de opdrachtgever en voor ISS.