Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
foto-robbert-weddepohl

Robbert Weddepohl nieuwe directeur Catering & Hospitality

Robbert Weddepohl is bij ISS Facility Services vanaf 1 juni verantwoordelijk als directeur Catering & Hospitality als opvolger van Frank van Zomeren, die deze functie de afgelopen 1,5 jaar op interim basis heeft ingevuld.

Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitality branche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en als General Manager bij Golden Tulip. De laatste 4,5 jaar was hij werkzaam in verschillende managementfuncties bij Van Der Valk Hotels & Restaurants. Bij Van der Valk ontwikkelde hij diverse hospitality-proposities voor de zakelijke markt.

Weddepohl is enthousiast over zijn nieuwe functie bij ISS:
“Ik heb enorm veel zin om bij ISS aan de slag te gaan met een mooi team van enthousiaste mensen om de hospitality en gastvrijheid verder te professionaliseren. Graag neem ik mijn hotelachtergrond mee en breng deze kennis graag mee in de organisatie om met de ISS-collega’s de cateringbeleving voor onze accounts naar een hoger plan te tellen. “The Power of Human Touch” is de internationale slogan van ISS, waar ik me volledig mee kan identificeren. Met onze mensen maken we immers het verschil".