Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
TNW2018 Defining The Future of Work Together

Defining the Future of Work Together @ TNW2018

ISS Facility Service presenteert The Future of Work tijdens The Next Web 2018. Samen met Edge Technologies en Vodafone geven we door 6 subthema's een beeld van The Future of Work.

Op 24 mei brengt ISS de The Future of Work naar het heden tijdens TNW2018. Samen met de real estate en mobility providers neemt ISS als Integrated Facility Provider de bezoekers op de stand mee naar hoe de toekomst er voor werkgevers en werknemers er uit gaat zien. En die toekomst begon gisteren.

The Future of Work

‘The Box’ van ISS in het Westerpark (Amsterdam) staat helemaal in het teken van The Future of Work. Een toekomst die wordt gemaakt vanuit de overeenkomstige waarden van de medewerker en werknemer. Een toekomst die ISS Facility Services vormgeeft samen met haar klanten en startups. Samen denken en werken we innovatieve en mooie ideeën uit tot duurzame en toekomstbestendige producten en diensten. Op de stand staan 48 startups die binnen de thema’s van The Future of Work de bezoekers inspireren en meenemen in hun visie. Met deze startups en de andere partners in ‘The Box’ heeft ISS Facility Services een duidelijk perspectief tijdens TNW2018: Together we define The Future of Work.

ISS Facility Services op TNW2018

Als eindverantwoordelijke voor workplace experience, employee engagement, organizational culture, recruitment of procurement is TNW2018 een uitstekende gelegenheid om een idee te krijgen van de realiteit van morgen. Op 24 mei van 13:30 tot 17:30 uur staat The Box in het teken van thema’s die nu of straks de The Future of Work bepalen: Offices of the future; Work-life integration; Dark interactions & employee data; Skills & careers of the future; Company culture; en Creative communities & meeting spaces.

Speciale themapagina

Op de hoogte blijven van ISS @ The Next Web 2018? Op onze speciale TNW2018-themapagina vind je in de komende weken een korte toelichting op de bovengenoemde subthema's. Alle andere tracks tijdens de twee dagen inspiratie vindt u op de TNW2018 event site.