Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20170430 Veegploeg van ISS veegt de straten van Amsterdam schoon na Koningsdag

Complimenten gemeente Amsterdam aan veegploeg

ISS heeft dit jaar weer, samen met andere leveranciers, geholpen om alle straatafval (700.000 kg) na Koningsdag in Amsterdam op te ruimen. Daarbij hebben we veegunits ingezet.

De Gemeente Amsterdam en burgers stellen de enorme inspanning erg op prijs. Dat blijkt wel uit de mooie reacties!

Reactie Gemeente Amsterdam

"Allereerst willen we jullie bedanken voor de prettige en fijne samenwerking tijdens Koningsdag. Onze welgemeende complimenten voor jullie team! We hebben met elkaar een topprestatie neergezet, waar we trots op mogen zijn :)."

Aantal reacties bewoners

"Beste gemeente. Ik wil jullie graag een enorm compliment maken. Of eigenlijk aan de schoonmakers voor onze stad. De dag na Koningsdag is zo waaaaanzinnig goed opgeruimd. Heel veel dank dat het er zo schoon uit ziet en er zo goed voor wordt gezorgd. Het was zo fijn dat ik vandaag, de 28e, gewoon door de stad kon fietsen, zonder last te hebben van rommel of glas."

"Langs deze weg wil ik mijn complimenten geven aan uw medewerkers die het wederom welhaast onmogelijke hebben verricht, de stad in de nacht weer opgeruimd. Ongelooflijk wat een bergen werk hebben zij in korte tijd verzet. Chapeau!!!!!!"

"Ik wil uw “schoonmaakploegen” een dikke knuffel geven en ze allemaal bedanken. Wat een kanjers. Voor het geweldige opruimen in de nacht NA koningsdag! Ze doen het altijd al top, maar dit slaat alles... Ik werd wakker, gordijntjes open: SCHONE straten! WOW! COOL!"

"Compliment dat zo snel na de feestelijkheden van Koningsdag de buurt weer prima schoon is! Ik kwam gister (27 april) 's avonds laat thuis na een heel drukke dienst op de Huisartsenpost en zag diverse gemeente medewerkers druk aan het werk. Na 't opstaan vanochtend keek ik uit mijn raam en zag een opgeruimde schone straat. Mijn complimenten, fijn!"