Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20180425 ISS-NL - ISS uitgeroepen tot Super star in outsourcing

ISS uitgeroepen tot Super star in outsourcing

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft ISS Facility Services de hoogste notering gekregen op de IAOP Global Outsourcing Top 100.

Het International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) publiceert elk jaar een ranglijst van wereldwijd actieve dienstverleners in outsourcing in alle branches en markten. En dit jaar heeft ISS, als internationaal toonaangevend Integrated Facility Services provider, wederom de maximaal haalbare 5 sterren ontvangen.

Consistent in excellente dienstverlening

CEO van ISS Group, Jeff Gravenhorst, is voornamelijk trots dat ISS naast toonaangevend ook leidend is als internationaal dienstverlener. “Dat kan alleen als we consistent zijn in excellente dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Met bijna 500.000 medewerkers in ruim 70 landen is het van belang dat we balans vinden tussen de ruimte om goed werk te doen en de standaardisatie van processen. Met het ontvangst van deze 5-sterrenwaardering laten onze klanten en branchegenoten blijken dat we hierin succesvol zijn en laat het de kracht van onze propositie zien.”

‘Super star’ van de Global Outsourcing Top 100

Doordat ISS opnieuw is uitgeroepen tot ‘Super star’ van de Global Outsourcing Top 100, plaatst ISS zich al meer dan 5 jaar in de top. ISS kreeg een ster voor elke categorie: Klantreferenties, Omvang & Groei, Awards & Certificeringen, Innovatieprogramma’s en programma’s voor maatschappelijke betrokkenheid en duurzame bedrijfsvoering.

De gemiddelde score van ISS was 7,33 uit 8. Vergeleken met andere dienstverleners in de Global Outsourcing 100 scoort ISS ruim boven het gemiddelde van 4,81. Wat daarbij opvalt, is dat ISS de volle score (8/8) haalde voor CSR. Het gemiddelde in de sector is 3,94 en daarmee toont ISS aan heel goed te presteren op het gebied van duurzaamheid en sociaal/maatschappelijke betrokkenheid.

Positieve maatschappelijke invloed

“We halen veel voldoening uit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de activiteiten die daaruit voortkomen”, legt Joseph Nazareth, Directeur Group HSEQ & Corporate Responsibility, uit. “We vinden het belangrijk om een positieve invloed te hebben in de gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze betrokkenheid tot diversiteit, gezondheid en veiligheid en duurzaamheid zijn goed voor de samenleving én voor de medewerkers en de organisatie. De IAOP score laat zien dat we goede stappen hebben gemaakt op deze onderwerpen.”

Onafhankelijke jury

De waarderingen in de 2018 IAOP Global Outsourcing Top 100 zijn gebaseerd op een strenge beoordelingsmethodiek. Onderdeel daarvan is een onafhankelijke beoordeling door een jurypanel samengesteld door AIOP. Deze juryleden hebben uitgebreide ervaring in het waarderen en selecteren van dienstverleners in outsourcing en zijn adviseurs voor de organisaties waarvoor ze werkzaam zijn.

Kandidaten

De kandidaten voor IAOP Global Outsourcing Top 100 zijn internationale dienstverleners in outsourcing vanuit alle industrieën en branches, waaronder Accenture, Deloitte, KPMG en honderden andere organisaties.