Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20180412 Heineken kiest ISS Facility Services als wereldwijde partner in Integrated Facility Service

HEINEKEN breidt partnership met ISS uit

HEINEKEN heeft ISS Facility Services in Nederland als onderdeel van een internationaal partnership gekozen als Integrated Facility Manager & Service Provider. Met deze partnership kiest HEINEKEN voor een geïntegreerde facilitaire dienstverlening gecoördineerd en uitgevoerd door één leverancier.

Uitbreiding dienstverlening

Alle activiteiten die niet horen bij de kernactiviteiten van HEINEKEN worden door ISS Facility Services uitgevoerd. In totaal gaat het om ruim 30 diensten waaronder ook hard services. Sinds begin 2017 werkt ISS al voor HEINEKEN Nederland. De dienstverlening wordt nu verder uitgebreid en aangevuld met de locaties van HEINEKEN International in Amsterdam.

Op productie- en kantoorlocaties HEINEKEN

Voor HEINEKEN Nederland gaat het om de brouwerijen en kantoren in Zoeterwoude, Den Bosch, Wijlre en Vrumona in Bunnik. Voor HEINEKEN corporate office (Amsterdam) verzorgt ISS de dienstverlening in vijf kantooromgevingen en in het HEINEKEN Experience Center.

Eén organisatie en operatie

Bepalend in de keuze van HEINEKEN voor ISS waren de vereenvoudiging van organisatie en operatie door één organisatie. HEINEKEN krijgt hiermee één aanspreekpunt die er, ongeacht de locatie, voor zorgt dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de facilitaire diensten hoogwaardig en consistent is.