Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
20180412 Accenture Innovation Awards 2018

Workplace Startup Challenge 2018

In aanloop naar de derde Accenture Innovation Award houden we een Workplace Startup Challenge met als thema ‘The Future Workforce’. Binnen dit thema worden startups uitgenodigd om innovaties te presenteren die betrokkenheid, tevredenheid, vitaliteit en algemeen gevoel van welbehagen in een kantooromgeving vergroten.

Werkplek van de toekomst

De startups mogen, en moeten zelfs, disruptive zijn. Ze moeten laten zien wat hun visie is op de werkomgeving van de toekomst en hoe techniek er voor zorgt dat medewerkers betrokken en tevreden zijn. De ideeën en visies moeten antwoord geven op een continue veranderende arbeidsmarkt en werkomgeving. Werknemers en werkgevers willen steeds meer flexibiliteit en techniek kan daarbij helpen. De juiste techniek maakt medewerkers productiever en stimuleert samenwerking en communicatie.

Accenture Innovation Award

De pitches van deze disruptive en innovating startups worden door partners van ISS geselecteerd tijdens de Award-show in september. In eerdere edities heeft deze challenge 5 pilots opgeleverd. Al deze pilots sluiten aan bij de actuele uitdagingen die onze partners hebben. Denk hierbij aan de samenwerking tussen Enexis en Toogether en de samenwerking met Waste Watchers. ISS Facility Services ondersteunt haar partners ook in het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Dat doen we door continue op zoek te gaan naar innovaties. We ontwikkelen deze zelf om maken verbinding tussen startups en grote organisaties die elkaar vinden in bijvoorbeeld de Workplace Startup Challenge die ISS samen met Accenture opzet.