Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Nieuws en pers
ServiceFutures

ISS Facility Services introduceert nieuw kennisplatform over de werkomgeving van morgen

Na een pilotperiode van enkele maanden introduceert ISS Facility Services in Nederland officieel het nieuwe Nederlandse kennisplatform ServiceFutures. Dit kennisplatform biedt nieuws, trends en de laatste inzichten over workplace experience. Thema’s als Facility Management, Service Management, people management en outsourcing in relatie tot een veranderende werkomgeving vormen de rijke inspiratiebron voor dit nieuwe platform.

Het platform is bedoeld voor facility professionals, real estate managers, HR-managers, procurement managers en iedereen die betrokken is bij het vakgebied van Facility Management en Service Management. Op het platform is nu al enkele tientallen artikelen te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos abonneren op het platform en ontvangen dan een wekelijkse update met nieuwe artikelen.
 
Lancering op 18 januari in Utrecht
ServiceFutures wordt tijdens het relatieseminar “Visie op Groei” op 18 januari in CitySense Utrecht officieel gelanceerd door Chief Marketing Officer ISS Group Peter Ankerstjerne. Ankerstjerne is wereldwijd verantwoordelijk voor het internationale ServiceFutures-platform, waaraan Nederland nu haar eigen “couleur locale” toevoegt. Ankerstjerne zal een lezing verzorgen over zijn nieuwste publicatie "The Future of Work, Workforce and Workplace".  
 
Het kennisplatform (dat te vinden is via https://servicefutures.com/nl) bevat naast verschillende artikelen, ook blogs, interviews met experts, video’s op locaties en uitnodigingen voor de meest inspirerende evenementen binnen het vakgebied. Specifiek voor de Nederlandse markt wordt een aantal op de Nederlandse markt gerichte whitepapers ontwikkeld. 

Han Kramer, Commercieel directeur ISS Facility Services:
 
“Ons vakgebied ontwikkelt zich sterk richting het domein van workplace management. Wij leveren steeds meer en steeds vaker een bijdrage aan het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving waarbij het verlenen van excellente service de drijfveer is van onze business. Daarin vinden momenteel niet alleen wereldwijd, maar vooral ook in Nederland een aantal fascinerende ontwikkelingen plaats. Als toonaangevende serviceorganisatie willen we graag kennis en inspiratie bieden. ServiceFutures zorgt er voor dat je up-to-date blijft en praktische tips ontvangt waar je direct je voordeel mee kunt doen.”
 
Peter Ankerstjerne, Head of Group Marketing ISS Facility Services:
 
“In de komende jaren zullen Facility Managers, in partnership met IT en HR, in de unieke positie komen om als workforce facilitators te gaan opereren, die verbeteringen doorvoeren in de performance van elke werknemer en een werkomgeving kunnen faciliteren die mensen, werkplek en processen betere business resultaten en concurrentievoordeel kan opleveren."

Bezoek het platform
hier en meld u aan om automatisch op de hoogte te worden gehouden van interessante artikelen, cases en whitepapers.