Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Pers en publicaties

ISS Facility Services zorgt voortaan voor een glimlach bij Coolblue

ISS Facility Services is voortaan verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle locaties van Coolblue in Nederland en België. Cooblue heeft in Nederland momenteel 11 vestigingen, waaronder het hoofdkantoor, distributiecentra en diverse winkels en depots. Vóór 1 november leverde ISS al schoonmaakdienstverlening op twee locaties in Nederland en op de vijf locaties in België. 

Centraal in de dienstverlening van ISS staat de focus op klanttevredenheid en het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast hechten beide partijen veel waarde aan de transparantie die al in de samenwerking zat: de open communicatie en het vertrouwen in elkaar.

Mark Keur, Directeur Specialized Services van ISS Facility Services: 
“Coolblue is een prachtige, nieuwe en unieke klant waar we bijzonder trots op zijn. Allebei streven we er in onze core business naar om excellente service aan te bieden. Het feit dat Coolblue ons als partner beschouwt zien we als een groot compliment.’’

Coolblue groeit elke dag. Het is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 8 fysieke winkels in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Wilrijk, Lochristi en Zaventem. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2016 behaalde het bedrijf een omzet van 857 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.