Selecteer regio  
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
ISS wereldwijd

ISS opereert in meer dan 50 landen. Staat uw land niet in de lijst, ga dan naar de 'group website'.

Contact
Pers en publicaties
facilityopen

ISS wint wisselbeker op Facility Open 2017!

Afgelopen vrijdag was het tijd voor het jaarlijkse zeilevenement vvan CFP Green Building, de Facility Open. Maar liefst 19 teams gingen met elkaar de strijd aan om de beker. De deelnemers waren dit jaar afkomstig uit facility management, vastgoed en huisvesting, zoals Hospitality Group, Yask, Mirato, AAFM, Arrange Group, UTS, VFM, Sociëteit Vastgoed, Fier FM, Sodexo en CBRE.
 

Vanaf 08.00 uur kwamen de deelnemers aan op de locatie in Muiden. Nadat de deelnemers hun wedstrijdtrui hadden ontvangen, werd de dag geopend met het welkomstwoord van CFP directeur Bram Adema. De stormachtige wind in de ochtend maakte het te gevaarlijk om de oefenwedstrijd te varen. Na de safety briefing van de schippers zijn alle deelnemers per veerboot naar Pampuseiland gevaren. Zo hebben ze het wedstrijdwater verkend en eenmaal op het eiland aangekomen genoten van een heerlijke brunch.

 

Na de groepsfoto’s was het om 13.00 uur tijd voor de wedstrijd. Eerst werd er op het water een proefstart gehouden. Een goede start is essentieel om de wedstrijd te winnen. Hierna was het dan echt tijd voor de Facility Open Regatta 2017. Rond de bovenboei was het druk doordat het veld erg dicht bij elkaar lag. Er werd dankzij de stevige wind hard gevaren. Na de boeironding, ging de gehele vloot weer vol gas naar de finish waarbij de schepen hard en schuin gingen. De meeste deelnemers in de reling hielden dan ook geen droge voeten. Na het ontwijken van een passagiersschip en vrachtvaarder kwamen alle deelnemers over de finish vlak onder pampus. De stevige wind zorgde voor een mooie ervaring voor zowel gevorderde als minder ervaren zeilers. 

De Facility Open werd gewonnen door CFP op de Onyx, met Mark Walraven als schipper. Mark is sinds zijn 13e betrokken bij deze zeilwedstrijd en is nu de jongste winnaar in de historie van het evenement. Met een tijd van 1:30:14 ging ISS als eerste team na de Onyx over de finish en nam de wisselbeker mee naar huis. De top 5 bestond verder uit Corporate Places, FMN en Facilicom. De dag werd op Fort H met een barbecue, goede muziek en vooral veel gezelligheid afgesloten.

Alle teams kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde dag. Veel dank aan de organisatie, het wedstrijdcomité en alle fanatieke deelnemers die de Facility Open weer tot een succes hebben gemaakt. Wij kijken nu al uit naar de 14e editie van de Facility Open op vrijdag 18 mei 2018. Bekijk hier de foto’s van de Facility Open 2017.


Dit persbericht is afkomstig van http://www.cfp.nl/cfp-facility-open-19-mei-2017/